Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2000 με στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε φορείς του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα. Από το 2006 στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Δήμο Πυλαίας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο κτίριο γραφείων PHILIPPOS BUSINESS CENTER.

Αποτελεί το μοχλό για την υλοποίηση του οράματος των βασικών συντελεστών του, που είναι η καταξίωση σε μια δυναμική και συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά, μέσω της παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Βασικός άξονας της φιλοσοφίας μας είναι ότι η γνώση, η εμπειρία, η μεθοδικότητα και η εργατικότητα είναι τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά που μπορούν να προσφέρουν τις σωστές λύσεις σε μια παγκοσμιοποιημένη και δυναμική οικονομία.

Η υψηλή επιστημονική κατάρτιση σε συνδυασμό με την μακρόχρονη εμπειρία που διαθέτουν τα στελέχη μας διασφαλίζουν το υψηλότερο δυνατό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Πολυετής Εμπειρία

Προσφέρουμε Λύσεις από το 2000

Η Φιλοσοφία μας

Επενδύουμε στην γνώση, στην εμπειρία, στην μεθοδικότητα και στην εργατικότητα.

Η Ομάδα μας

Χαρακτηρίζεται από υψηλή επιστημονική κατάρτιση σε συνδυασμό με μακρόχρονη εμπειρία

Παροχή Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών

Παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της χρηματοοικονομικής, της λογιστικής και των επενδύσεων

H ομάδα μας

Ευάγγελος Πανάγος

Χημικός Μηχανικός, ΜΒΑ

Ευάγγελος Πανάγος

Χημικός Μηχανικός, ΜΒΑ

Γεννήθηκε στη Σέρρες και είναι Αριστούχος Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ (1996) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ΜΒΑ από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (2008) με εξειδίκευση στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του εξειδικεύτηκε μέσω εθελοντικής εργασίας στη βιομηχανική παραγωγή και από την αποφοίτησή του μέχρι σήμερα έχει διατελέσει ανώτερο και ανώτατο διοικητικό στέλεχος σε σημαντικές μεταποιητικές επιχειρήσεις της Β. Ελλάδος.

Από το 1999 μέχρι σήμερα διατελεί σύμβουλος επιχειρήσεων με αντικείμενο τις τεχνοοικονομικές μελέτες, το στρατηγικό και επιχειρηματικό σχεδιασμό, την οργάνωση επιχειρήσεων και τη χρηματοδότηση επενδύσεων μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων.

Είναι πιστοποιημένος ελεγκτής και αξιολογητής έργων που εντάσσονται στους Αναπτυξιακούς Νόμους (ΕΜΠΕ και ΕΜΠΑ) και αξιολογητής έργων που υποβάλλονται στον ΕΦΕΠΑΕ, καθώς επίσης και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ (2015).

Ελισάβετ Ηλιούδη

Οικονομολόγος

Ελισάβετ Ηλιούδη

Οικονομολόγος

Γεννήθηκε στην Τριανδρία της Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με οικονομική ειδίκευση και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου από το 2011.
Το Δεκέμβριο του 2010 ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, όπου απασχολούνταν στον κλάδο των στεγαστικών δανείων. Αποτελεί μέλος της ομάδας μας από τον Ιανουάριο του 2015.

Από το 2018 έως σήμερα, διατελεί ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ειδικεύεται στις χρηματοδοτήσεις επενδύσεων μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων. Η υπευθυνότητα της και η καλή επικοινωνία με τους πελάτες, της δίνει την δυνατότητα να αντιληφθεί έγκαιρα τις ανάγκες των πελατών και να δώσει λύσεις στα προβλήματα που τους απασχολούν. Η διαρκής επιμόρφωσή της, συντελεί στην ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων και στην ανταπόκριση μεγαλύτερου φάσματος υπηρεσιών.

Κωνσταντία Πάλογλου

Οικονομολόγος, ΜΙΒ

Κωνσταντία Πάλογλου

Οικονομολόγος, ΜΙΒ

Γεννήθηκε στο Πανόραμα της Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου και Αριστούχος κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ΜΙΒ (Master in International Business) με εξειδίκευση στον Κίνδυνο Χώρας (Country Risk).

Κατά την διάρκεια των σπουδών της εργαζόταν σε Χρηματιστηριακή εταιρεία, απασχόληση που διατήρησε για 4 έτη. Για τα επόμενα 4 έτη έχει εργασθεί σε Διεθνοποιημένες εταιρίες και έχει αποκομίσει τις πρώτες εμπειρίες της, για την λειτουργία των επιχειρήσεων στο εξωτερικό. Από τον Μάρτιο του 2020, αποτελεί μέρος της ομάδας EuroLink και συμβάλει στην αποπεράτωση των επιδοτούμενων προγραμμάτων.

Οι επικοινωνιακές της δεξιότητες σε συνάρτηση με την φιλομάθεια της, αποτέλεσαν σημαντικά συστατικά ταύτισης της προσωπικότητας της με τις αρχές της επιχείρησης.

Μιχαήλ Σιούκας

Οικονομολόγος

Μιχαήλ Σιούκας

Οικονομολόγος

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς. Είναι κάτοχος πρώτου πτυχίου: Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης & Οικονομίας ΤΕΙ Κοζάνης, και δεύτερου πτυχίου: Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων, τμήματος της Σχολής Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστήμιου Μακεδονίας.

Με το πέρας των σπουδών του το 1993 έγινε μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου κι έκανε έναρξη επιτηδεύματος λογιστή-φοροτεχνικού. Η άμεση επαφή του με το αντικείμενο και η μακρόχρονη ενασχόληση μεταφράζεται πλέον σε ειδική εμπειρία σε κάθε θέμα σχετικά με τα οικονομοτεχνικά, τις συμβουλευτικές υπηρεσίες, αλλά και διοικητικής φύσεως θέματα ατομικών επιχειρήσεων και νομικών προσώπων που έχουν χαρακτηριστικά οντότητας κάθε δυναμικής.

Είναι ο ιδρυτής της εταιρείας κι επιβλέπει επιτυχώς την ομάδα κι όλες τις ενέργειές της μεταλαμπαδεύοντας γενναιόδωρα γνώση κι εμπειρία, οι μακρόχρονοι δεσμοί με τους πελάτες αποτελούν αναγνώριση επαγγελματισμού και δικαίωση της θεώρησης του ότι ο κάθε πελάτης και η επιτυχής πορεία του είναι προτεραιότητα και κοινός μας στόχος.

Βασίλειος Χρήστου

Οικονομολόγος

Βασίλειος Χρήστου

Οικονομολόγος

Γεννήθηκε στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς και είναι πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, τμήματος της Σχολής Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών Πανεπιστήμιου Μακεδονίας.

Παράλληλα με τις σπουδές του εργαζόταν σε λογιστικό γραφείο επί τετραετίας , κι από το 2000 μέχρι σήμερα είναι στέλεχος του γραφείου Σιούκας & Συνεργάτες.

Η πολυετής του εμπειρία αποτέλεσαν βήμα στο ν’ απασχολείται κυρίως με την επίβλεψη πελατών με οργανωμένα εσωτερικά λογιστήρια. Η προσωπική του ενασχόληση και η τριβή με μεγάλες εταιρείες τον κατέστησαν άξιο αναλυτή κι ελεγκτή οικονομικών καταστάσεων των επιχειρήσεων.

Η συνεχής ενημέρωση στην νομολογία αναφορικά με την φορολογία και με τα εργασιακά είναι κριτήριο αναφοράς για την εξέλιξή του , αλλά και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών της ομάδας μας.

Νικόλαος Πουρλιάκας

Οικονομολόγος, Quality Manager MSC

Νικόλαος Πουρλιάκας

Οικονομολόγος, Quality Manager MSC

Γεννήθηκε στην Πτολεμαΐδα Κοζάνης και είναι πτυχιούχος Οικονομολόγος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Από τον Σεπτέμβριο του 2016 παρακολουθεί το μεταπτυχιακό Μηχανικός Ποιότητας του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών με επιτυχία.

Η πρώτη επαφή με το γραφείο μας ήταν το 2007 ως συνεργάτης για την διαχείριση κοινοτικών προγραμμάτων πελατών μας, υλοποίησης έργων ΚΠΣ κλπ. Η συνέπεια και η μεθοδικότητα του αναγνωρίστηκαν άμεσα, ώστε να υιοθετηθεί ως αναπόσπαστο μέλος της ομάδας μας μέχρι σήμερα. Η φιλομάθεια του βοήθησε στην γρήγορη εξέλιξη και την διεύρυνση των υπηρεσιών που μπορεί να καλύψει σε θέματα συμβουλευτικής φύσης , καθώς και σε θέματα φοροτεχνικά και εργασιακά .

Η επικοινωνιακή του δεξιότητα δεν αποτελεί μόνο προσωπικό του πλεονέκτημα , αλλά σχετίστηκε κι ενίσχυσε το ανάλογο πνεύμα του γραφείου μας.

Τζούλη Παπακώστα

Οικονομολόγος

Τζούλη Παπακώστα

Οικονομολόγος

Γεννήθηκε στον Γέρμα Καστοριάς και είναι απόφοιτος τμήματος Μηχανογραφημένης Λογιστικής Δημόσιου ΙΕΚ Θεσσαλονίκης και της Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Πατρών.

Από το 2002 μέχρι σήμερα πλαισιώνει το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας μας. Τόσο η κατάρτιση , τα χρόνια εμπειρίας , όσο κι η διαρκής επιμόρφωσή της αποτελούν στοιχεία επαρκούς γνωστικού αντικειμένου , ώστε ν’ ανταποκρίνεται σ’ ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών.

Η πρακτικότητα , η επαγγελματική ενσυναίσθηση και το υψηλό πνεύμα ομαδικότητας είναι γνωρίσματα που την καθιστούν ιδανικό συνεργάτη , τόσο για τους συναδέλφους της όσο και για τους πελάτες μας.